Ana içeriğe atla
Ana Sayfa

Türkiye Sermaye Piyasaları - Merkezi
Saklama ve Veri Depolama Kuruluşu

Kurumsal Toplantılara e-YKS Güvencesi

  • Paylaş 
  •  
  •  
  • Yazdır
  •  
​​​Şirketlerin dijital ortamda yönetim toplantılarının gizliliği için Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun (MKK) “e-YKS: Elektronik Yönetim Kurulu Sistemi” uygulaması öne çıkıyor.

Yüzde 100 yerli teknolojiyle Türk mühendisler tarafından MKK AR-GE Merkezi’nde geliştirilen e-YKS, uygulamayı kullanan şirketlerin kendine ait kapalı devre sistemlerinde barındırılıyor. 

e-YKS’ye sadece güvenli elektronik imza ile girilebilmesinin yanı sıra paylaşılan tüm bilgi ve belgeler yüksek şifreleme standartları ile korunuyor.

e-YKS, anonim ortaklıkların yönetim kurulu toplantıları ile diğer sermaye şirketlerinin müdürler kurulu toplantılarının dijital ortamda hukuken geçerli olarak gerçekleştirilmesini sağlıyor. Kullandığı güncel teknolojiler, sahip olduğu altyapı, çoklu dil desteği ve kullanıcı dostu ekranları ile yurtdışı muadillerinin önünde yer alıyor.

e-YKS kullanım koşulları hakkında ayrıntılı bilgi için 0212 334 57 35 numaralı telefondan Strateji ve İş Geliştirme Direktörlüğü'nü arayabilir veya pazarlamayonetimi@mkk.com.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.


AA: https://www.aa.com.tr/tr/bilim-teknoloji/dijital-ortamda-toplanti-gizliligine-mkk-guvencesi/2106994