Ana içeriğe atla
Ana Sayfa

Türkiye Sermaye Piyasaları - Merkezi
Saklama ve Veri Depolama Kuruluşu

Kitle Fonlaması ve Sunduğu İmkanlar Çalıştayı Kuruluşumuz sponsorluğunda düzenlenmiştir.

  • Paylaş 
  •  
  •  
  • Yazdır
  •  

Sakarya Üniversitesi tarafından onüçüncüsü gerçekleştirilen İslam Ekonomisi ve Finansı Uygulama ve Araştırma Merkezi (İSEFAM) çalıştaylarından biri olan “Kitle Fonlaması ve Sunduğu İmkanlar Çalıştayı” Merkezi Kayıt Kuruluşu sponsorluğunda düzenlenmiştir. Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ekrem Arıkan’ın, “Kitle Fonlamasının Kurumsal Paydaşları” oturumuna başkanlık ettiği ve ayrıca “Türkiye’de Kitle Fonlamasının Geleceği” başlıklı panelinde konuşmacı olarak yer aldığı ilgili etkinlikte Veri Depolama Direktörü Sayın Özgür Uysal da “Kitle Fonlamasında Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun Rolü” konusunda bir konuşma gerçekleştirmiştir.

 
Tüm gün süren ve katılımcılarına kitle fonlaması konusunda teknik ve teorik bilgilere erişim imkanı sunan çalıştaya Kuruluşumuz çalışanları da iştirak etmiş, katılımcılarla Merkezi Kayıt Kuruluşu faaliyetleri ve ürünlerine ilişkin bilgiler paylaşmıştır. İlgili etkinlikte ayrıca üniversite öğrencilerinin “MKK’da Kariyer” konusundaki soruları da yanıtlanarak özgeçmişlerini paylaşabilmelerine imkan sunulmuştur.

 

Ayrıca Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ekrem Arıkan, “Kitle Fonlaması ve Sunduğu İmkanlar Çalıştayı” sırasında, Sakarya Üniversitesi Rektörü Sayın Fatih Savaşan’a bir nezaket ziyaretinde bulunmuştur.

 
Karşılıklı iyi niyet beyanlarının paylaşıldığı bu ziyarette Sayın Arıkan, MKK’nın üniversitelerle yürüttüğü işbirliklerinin artarak sürmesine yönelik çalışmalara büyük önem verdiğini, ISEFAM’ın da bu kapsamda yürütülen çalışmalarda değerli bir paydaş olduğunu belirtmiştir. Bugün olduğu gibi gelecekte de MKK ile üniversiteler arasındaki ortak çalışmaların artarak sürmesini hedeflediğini ayrıca vurgulamıştır.


Kuruluşumuz, Ar-Ge merkezi lisansı ile geliştirdiği projelerde üniversitelerle işbirliklerine giderek finansal teknoloji ekosisteminin gelişmesine de destek sağlamaktadır.


Etkinliğe ilişkin video kayıtlarına bu linkten ulaşılabilir.

 

 ISEFAM-1_gb.jpg